Nyheter
Nyheter

Verdis Group forplikter seg til Science Based Targets-initiativet

Av NordRen AS
30. august 2024
sbt_logo-use-for-web-article
 
Verdis Group er stolte av å kunngjøre sin forpliktelse til Science Based Targets-initiativet (SBTi), et globalt anerkjent program som hjelper bedrifter med å sette vitenskapsbaserte mål for å redusere klimagassutslipp.

Denne forpliktelsen er et kritisk skritt i vår innsats for å drive Verdis Group (Norden) mot en mer bærekraftig fremtid. Ved å forplikte oss til å sette vitenskapsbaserte mål, sikrer vi at våre handlinger vil være på linje med den nyeste klimavitenskapen, som er avgjørende for å beskytte planeten vår for fremtidige generasjoner, sier daglig leder Svein Tore Aurland.

Med denne forpliktelsen understreker Verdis Group at reduksjon av selskapets karbonavtrykk er en nøkkelprioritet og en avgjørende del av den overordnede strategien. Det er ikke bare snakk eller symbolske gester. Vi legger vilje og handling bak ordene våre. Denne tilnærmingen gagner ikke bare klimaet og miljøet, men også Verdis’ forretningsutvikling. For meg er det ingen tvil om at denne strategien styrker vår virksomhet og vårt konkurransefortrinn. Fremtiden tilhører de som har et godt grep om sitt karbonavtrykk og kan navigere deretter, sier Aurland.

Ved å bli med i SBTi har Verdis forpliktet seg til å sette både kortsiktige og langsiktige mål, inkludert planer for klimanøytralitet i 2050. Verdis Group ser på sitt engasjement med SBTi som en viktig milepæl på reisen mot å bli et grønnere og mer bærekraftig selskap.

"Vi er dedikerte til å ta de nødvendige skritt for å nå disse ambisiøse målene," sier Aurland.

I den kommende perioden vil Verdis Group ytterligere skissere sin bærekraftsstrategi og handlingene som kreves for å holde kursen mot sine etablerte mål, noe som gjenspeiler vår forpliktelse på tvers av alle markeder.

Verdis ser frem til å dele flere oppdateringer om vår reise mot en bærekraftig fremtid.
 
nordren logo farger rgb - part of verdis nordic